U bent hier: Artikelen > Blogs > Meer Energie en Ontspanning

Meer Energie en Ontspanning

18 november 2017 10:00

Meer Energie en Ontspanning. Trainingsweekend Qigong, Meditatie en Oosterse filosofie met Petra Tjeertes en Pieter Gilles op 18 en 19 november in Schoorl.

Dit weekend is voor iedereen die interesse heeft in Qigong en de filosofie van de Traditionele Chinese Geneeskunde.

Wat mag je verwachten?
Twee intensieve trainingsdagen in een mooie groene omgeving. Met een afwisselend programma wat enerzijds inhoudelijk inzicht biedt in de vorm van lezingen zodat er begrip is over de filosofie, voeding en kruiden en wat anderzijds de deelnemer een beter contact met lichaam en geest laat ervaren door zelf aan de slag te gaan met oefeningen en meditatie. Deze workshop geeft je handvatten om op een gevarieerde wijze je leven in te kunnen richten naar een gezonde levensstijl.

We beginnen steeds met een algemeen deel in de vorm van een lezing. Praktische uitleg over energie of beter gezegd ‘Qi’, gezien vanuit de Traditionele Chinese Geneeskunde. Ieder lesblok krijg je meer inzichten. En zo kun je kennismaken met deze prachtige filosofie. De geboden informatie kun je dan ook in je dagelijks leven integreren.
De Qigong oefeningen, gevoed met de achterliggende filosofie, die daarop volgen gaan dan ook veel meer voor je betekenen.

Er wordt een naslagwerk over deze workshop aangeboden en er worden online video's beschikbaar gesteld van de oefeningen, die blijvend raadpleegbaar zijn.

Meer informatie kun je vinden op: www.taichitao-pietergilles.nl
Je kunt hier het programma van dit weekend inzien en je opgeven voor dit weekend. Aanmelding kan tot 10 augustus 2017.