U bent hier: Voorpagina

Jan Kraak - Tai Chi Tao

KIJK ONDER TAI CHI TAO VOOR ONZE ACTIVITEITEN

KIJK ONDER TAI CHI TAO VOOR ONZE ACTIVITEITEN
31 december 2017 09:31

ONDER HET KOPJE TAI CHI TAO VIND U EEN VOLLEDIGE LIJST VAN ONZE ACTIVITEITEN EN LERAREN ZOWEL WORKSHOPS ALS OPLEIDINGEN

Opleiding Docent Tai Chi Tao/Qigong 2017

Jaap Luyten, Leraar
2 januari 2017 09:30

Voor de 5e keer start in het Tai Chi Tao Drenthe Opleidingscentrum in januari 2017 een opleiding Docent Tai Chi Tao/ Qigong en 5 Elementenleer Gedurende deze opleiding wordt u uitgebreid ingewijd in de theoretische achtergronden van de 5 Elementenleer, Wu Xing, en in de bijbehorende bewegingsleer Tai Chi Tao/ Qigong. Als u meer verdieping zoekt in de Tai Chi Tao of eventueel graag zelf docent wilt worden in deze mooie bewegingsleer, wordt u nu de kans geboden. De opleiding geeft inzicht in het ontstaan van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) en de achtergronden van hiervan.

VOLLEDIG ZOMERPROGRAMMA

VOLLEDIG ZOMERPROGRAMMA
28 augustus 2016 20:16

KIJK ONDER BIJEENKOMSTEN VOOR HET HELE ZOMERPROGRAMMA VAN ONZE LERAREN EN LERARESSEN

Tai Chi vakantie Zwitserland

Tai Chi vakantie Zwitserland
25 juli 2016 14:52

Tai Chi vakantie Zwitserland - Val Sinestra Tai Chi / Qigong & wandelvakantie Zwitserland 28 augustus - 3 september Tai Chi en Qigong biedt op een milde toegankelijke wijze een groot scala aan verstillende gezondheid-bevorderende oefeningen. Het is beleving, verbinding en verstilling in beweging. Deze prachtige combinatie van tai chi, schone berglucht en wandelen in de mooie natuur helpt je geest verstillen en geeft nieuwe levenskracht. Body & Mind vakantie: Dit programma is onderdeel van een uniek vakantie concept voor het welzijn van body & mind. Je volgt één van de programma's in een besloten groep en als 'special' zijn er workshops van de andere docenten. Natuurlijk kun je veel bergwandelen en er is ook dans en kampvuur. Het vakantie motto is: alles mag, niets moet! Prijzen vanaf € 590.- Eigen vervoer, carpool of via luxe tourbus vanuit NL Alles over deze vakantie vind je hier: http://www.fitbodymind.nl/#!tai-chi-vakantie-zwitserland/c1sso Of kijk op www.chichoice.nl

Tai Chi - Tao & Qi Gong- Zeilweekend 2016

Tai Chi - Tao & Qi Gong- Zeilweekend 2016
8 juli 2016 09:11

Datum: 2-4 sept. 2016 individuele Zeilreis max. 16 per. Zeilweekend op de prachtige Nederlandse wateren. Ervaren en onervaren?! Kom onthaasten en genieten. Maak kennis met; Tai Chi-Tao, nieuwe mensen, ontspanning bij het zeilen, de hartelijke bemanning, de goede kok en de prachtige ingedeelde;Klipper: Kaat Mossel.