U bent hier: Voorpagina

Jan Kraak - Tai Chi Tao

Met Tai Chi Tao Drenthe naar de Hongaarse Zon

Met Tai Chi Tao Drenthe naar de Hongaarse Zon
7 augustus 2017 00:00

Tai Chi Tao / Qigong en nog veel meer moois onder de Hongaarse Zon. Ruimte en Rust en heel lange stilte momenten. 's Avonds onder een ongekende sterrenhemel. Een tijdje terug naar de basis en eenvoud, zoals Tai Chi (Tao) ooit bedoeld was.

Tai Chi Tao & Qi Gong- Zeilweekend 2017

Tai Chi Tao & Qi Gong- Zeilweekend 2017
14 juli 2017 09:00

Bewustwording in Beweging ! 14 – 16 juli individuele Zeilreis (max. 16 per.) Zeilweekend op de prachtige Nederlandse wateren. Kom onthaasten en genieten. Maak kennis met nieuwe mensen en de geweldige combinatie van Tai Chi en Zeilen !

Meditatie-ochtend en Workshop ‘Qigong Yang Sheng’

19 februari 2017 10:30

Op deze ochtend gaan we bezig met loop- en zit meditaties. Mindfull lopen en zitten, zowel met als zonder armbewegingen. De bedoeling de geest tot rust te brengen en ontspannen weer naar huis te gaan of u neem in de middag nog deel aan de Qigong Yang Sheng is een prachtige qigong die gebaseerd is op de taiji quan en is erg meditatief. Hij bestaat zowel uit beweging als staande houdingen. In deze workshop komen beweging en meditatie samen.

Weekend voor docenten

28 januari 2017 09:00

Weekend voor docenten met Martin Wessels Zaterdag 28 en zondag 29 januari 2017, Huize Elisabeth, Denekamp Qigong volgens de orgaanklok” en 8 richtingen Qigong.” zie voor meer info de agenda

Opleiding Docent Tai Chi Tao/Qigong 2017 door Tai Chi Tao Drenthe

Opleiding Docent Tai Chi Tao/Qigong 2017 door Tai Chi Tao Drenthe
2 januari 2017 09:30

Voor de 5e keer start in het Tai Chi Tao Drenthe Opleidingscentrum in januari 2017 een opleiding Docent Tai Chi Tao/ Qigong en 5 Elementenleer Gedurende deze opleiding wordt u uitgebreid ingewijd in de theoretische achtergronden van de 5 Elementenleer, Wu Xing, en in de bijbehorende bewegingsleer Tai Chi Tao/ Qigong. Als u meer verdieping zoekt in de Tai Chi Tao of eventueel graag zelf docent wilt worden in deze mooie bewegingsleer, wordt u nu de kans geboden. De opleiding geeft inzicht in het ontstaan van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) en de achtergronden van hiervan.