U bent hier: Voorpagina

Jan Kraak - Tai Chi Tao

Met Tai Chi Tao Drenthe naar de Hongaarse Zon

Met Tai Chi Tao Drenthe naar de Hongaarse Zon
7 augustus 2017 00:00

Tai Chi Tao / Qigong en nog veel meer moois onder de Hongaarse Zon. Ruimte en Rust en heel lange stilte momenten. 's Avonds onder een ongekende sterrenhemel. Een tijdje terug naar de basis en eenvoud, zoals Tai Chi (Tao) ooit bedoeld was.

Opleiding Docent Tai Chi Tao/Qigong 2017 door Tai Chi Tao Drenthe

Opleiding Docent Tai Chi Tao/Qigong 2017 door Tai Chi Tao Drenthe
2 januari 2017 09:30

Voor de 5e keer start in het Tai Chi Tao Drenthe Opleidingscentrum in januari 2017 een opleiding Docent Tai Chi Tao/ Qigong en 5 Elementenleer Gedurende deze opleiding wordt u uitgebreid ingewijd in de theoretische achtergronden van de 5 Elementenleer, Wu Xing, en in de bijbehorende bewegingsleer Tai Chi Tao/ Qigong. Als u meer verdieping zoekt in de Tai Chi Tao of eventueel graag zelf docent wilt worden in deze mooie bewegingsleer, wordt u nu de kans geboden. De opleiding geeft inzicht in het ontstaan van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) en de achtergronden van hiervan.

PUUR Thailand

PUUR Thailand
26 november 2016 08:00

Sawadee Thailand! Welkom in Thailand, het land van de glimlach! Wie heeft zin om met me mee te gaan naar dit prachtige land met vriendelijke en gastvrije mensen? Er waren dit jaar verschillende mensen die me vroegen wanneer ik weer een reis naar Bali (of Hawai) wilde organiseren, en hoewel ik dat zeker een weer ga doen, ging mijn hart dit jaar veel meer zingen als ik aan Thailand dacht. Ik had gewoon zin in een hele relaxte reis met een open programma. Een reis met veel natuur en witte stranden, maar ook met een paar culturele hoogtepunten die je gewoon niet mag missen als je voor een eerste keer in Thailand bent. Daarnaast is Thailand ook een land van contrasten: het ene moment zit je in een verstilde boeddhistische tempel en het andere moment zit je in een gezellig restaurantje aan het strand te genieten van een verser dan vers visje dat net door de vissersboten is binnengebracht. En dan heb ik het nog niet eens over al die prachtige zonsondergangen! PUUR genieten! Voor meer info zie bijeenkomsten

Geboorte dag

Geboorte dag
6 maart 2016 19:00

7 maart 1936 geboren 15 mei 2008 gestorven